Maia rekommenderar!


Hej alla fans!
Jag är sjukledig och har inte så mycket tid att berätta om mitt liv just nu. Under tiden ni väntar på nyheter så rekommenderar jag följande länk, enjoy!:
http://jp.youtube.com/watch?v=5cadTz4rp64

Kommentarer
Postat av: Bettan

Hej min gosa!!!



Tack för länken till Danny Boy, han e ju rätt söt faktiskt, och låten e väl inte hel tokig.



Nå hur var nu upplevelsen på sjukan? Hörde att du inte riktigt gillade slangen du fick vätska ur. Satt ivägen va?!? Har också haft en sån, men i armen. Ganska smaklös mat tyckte jag, men det var ju bekvämt...förutom när man var tvungen att gå på toa, då var det bök. Du kunde ju bara göra ditt i blöjan.



Du, jag kommer snart och hälsar på. jag räknar veckorna ska du veta. Kommer nog söndag den 25 januari. Hälsa mor och far det. Då ska vi busa och leka, och så ska jag skämma bort dig med rosa fina saker, ha, ha, ha



Kramis

Moster

2008-12-09 @ 21:44:55
Postat av: Christina

Krya på dig Maia i Hirosawa!

Sayonara

Christina i Uppsala

2008-12-10 @ 00:35:52
Postat av: Maia

Hej på er!



Jag mår mycket bättre och är hemma och busar. På fredag ska jag träffa örondoktorn igen. Han pratar och pratar, bara på japanska och så har han stora bilder på örat. Jag hoppas att jag slipper äta medicin efter det, fast medicinen är ganska god. Den är söt och smakar apelsin som godis faktiskt.



Kramisar till er! Maia

2008-12-15 @ 13:53:07
Postat av: Freja

God Jul och Gott Nytt År önskar Freja med familj!

2008-12-18 @ 08:54:49
Postat av: Gudrun Helgadottir

Hej Maia!

Hoppas du mår bättre nu!? Hur är det att bo i Japan? Antagligen lite annorlunda än i Sverige. Din kompis Alexander växer och växer och är nu 7 kilo. Han ska bli stor precis som du. Tyvärr fungerar inte hans hemsida, men snart ska jag fixa den igen. Skulle ni kunna vara så snälla att maila er adress till mig?!

Ha det bra och krya på dig Maia!

Gudi

2008-12-18 @ 14:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0